Головна » Архів матеріалів

Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. А ще він виховує, вчить культурі поведінки. Вже стало доброю традицією хореографічного ансамблю «Натхнення» Будинку школярів та юнацтва щороку поповнювати свій колектив новими вихованцями. Саме для них прекрасної теплої осінньої пори відбулася посвята «У танцюристи». Шанувальники прекрасного з нетерпінням чекали початку дійства. Протягом свята діти та їх батьки переглянули виступи танцюристів підготовчої та старшої груп хореографічного ансамблю «Натхнення». На майбутніх танцюристів чекала розважальна програма з клоунами Бімом та Бомо, які подарували шоу мильних бульбашок. Діти мали змогу пограти з ними в цікаві хореографічні конкурси, ігри. Не залишилися поза увагою і самі батьки вихованців, які теж брали активну участь у танцювальні грі «Чуча-чача». Найурочистішим моментом свята було складання юними танцюристами обіцянок гарно відвідувати заняття, бути старанними, ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

Діти завжди творчі та талановиті. Саме під гаслом «Перші кроки творчості» пройшла виставка у Будинку школярів та юнацтва з 26 по 30.10. 2015 року. Учасниками стали вихованці гуртків « Бісерна казка», «Лабораторія іграшки», «Виготовлення сувенірів», студії образотворчого мистецтва «Розмай» та «Веселкова палітра», гуртка паєткоплетіння та паперопластики. Вдивляючись у роботи дітей відчуваємо їх тепло, вони ніби пронизані особливим сяйвом дитинства, любов’ю до рідного міста, свого дому, родини, до природи, рідного краю. Це лише перші роботи наших вихованців, але ми сподіваємось, що вони і надалі будуть творити в стінах нашого закладу та за його межами.

Наталія Стасюк, методист БШЮ


Переглядів: 378 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

Осінні канікули в закладі, як завжди, були цікавими та насиченими, вони запам'яталася вихованцям різноманітними заходами. З поміж них і свято музики під назвою «Музична скринька» (до Дня музики). Продовж години діти мали змогу насолоджуватися співом вокальних колективів «Кольорові сни», «Співограй», «Ладовиця», «Краплинки», а також сольним виконанням. Гуртківці активно долучилися до музичних конкурсів «Весела тітка», «Паперові літачки», ігор «Впізнай за звуком інструмент», «Подорож літаком», «Креативність» та ін. В кінці свята всі колективи були нагороджені подяками за активну участь у творчому житті своїх ансамблів та з нагоди Дня музики, а найменші учасники отримали символічні медальки. 29 жовтня у четвер відбулося свято для вихованців школи розвитку та виховання дитини «Радість» - «Посвята у веселики». Цей захід став доброю традицією для наймолодших вихованців Будинку школярів. Розважально-ігрова програма була розроблена з урахуванням психолого-фізіологічних особл ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: utchitel4 | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Вихованці Костопільського будинку школярів та юнацтва провели чергову благодійну акцію на підтримку солдатів батальйону «Горинь», які перебувають в зоні АТО. Підтримати наших захисників діти вирішили не тільки матеріально, а й морально — збирали листівки з теплими словами, свої малюнки, невеличкі подарунки виготовлені власноруч (патріотичні браслети, брелки, вироби з бісеру та ін.), обереги, декоративні птахи миру прикрашені стрічками голубого і жовтого кольорів, а також прапор України з найщирішими побажаннями. Вихованці закладу й надалі будуть підтримувати своїх захисників та бажають їм Божого благословіння!!!

 

Ірина МАРАЧ,завідувач відділу БШЮ

 




... Читати далі »
Переглядів: 217 | Додав: utchitel4 | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7