Головна » Архів матеріалів

           17 жовтня вихованці Костопільського будинку школярів взяли участь у заході, який було організовано ТОВ «Свиспан Лімітет», присвяченому Дню захисника України та бійцям АТО. Поруч із словами вітань та  вдячності   від організаторів прозвучали пісні у виконанні Рабець Вероніки - «Нашим героям» ( керівник Ірина Салівончик) Анастасії Кривчук та  Бирди Вікторії  -  «Моя земля» , «Грає сонце» ( керівник Оксана Красун), а також у заході взяли участь вихованці хореографічного ансамблю «Візерунок» - Петрина Олександра, Лобач Дарина, Авдимирець Анн ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: utchitel4 | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

              12 жовтня ансамбль сучасного танцю «Феєрія»  ( керівник Марія Скороход)  взяв участь у патріотично-виховному дитячому заході з нагоди святкування Дня захисника України. Захід було організовано для вихованців дитячих будинків м. Рівне та с. Олександрія у с. Кустин, на території дитячого табору відпочинку «Електронік». Юні танцюристи  представили глядачам  три хореографічні композиції: « Мажоретки», «Дерево життя», «Добрий ранок, Україно!», які зірвали шквал аплодисментів.  Позитивні  емоції  у дітей викликали музичні танці-ігри, які запропонували вихованці Будинку школярів. Також  учасники танцювального колективу долучилися до частування страв польової кухні, під час якого мали ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: utchitel4 | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

          Під таким гаслом у неділю, 8 жовтня, вихованці туристсько –краєзнавчого клубу «Горизонт» Костопільського будинку школярів та юнацтва  здійснилили велопробіг за маршрутом м. Костопіль - с. Старий Берестовець. Саме у такий спосіб юнаки пропагували здоровий спосіб життя.  Участь у вело-екскурсії взяли вихованці середнього та старшого шкільного віку. Очолював велопробіг керівник гуртків будинку школярів Вадим Павловський. Вихованці мали змогу помилуватися такими селами: Лісопіль, Маща, Новий Берестовець, Старий Берестовець, Іваничі, Корчів¢я. Пунктом перепочинку стало  джер ... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: utchitel4 | Дата: 23.10.2017 | Коментарі (0)

3 давніх-давен славилася Україна таким звичаєм, як ворожіння у ніч на Андрія. Ця давня традиція – прекрасний витвір людської фантазії, призабутий сьогодні. Ми вирішили повернути йому життя. І минулої п’ятниці, в стінах нашого закладу, ожила одна із сторінок молодості матерів і бабусь. Вихованці гуртка «Основи журналістики» інсценізували «Андріївські вечорниці». В актовій залі ніде було яблуку впасти, стільки виявилось бажаючих учасників і гостей дійства. Вихованці з керівниками наліпили вареників та напекли смачних пирогів, якими пригостили всіх присутніх. Дівчата ворожили на свою долю . А як приємно було спостерігати за «кусанням калити». Хореографічні та вокальні колективи розважали глядачів народними танцями та піснями, а юні журналісти - гаданнями. Вечір завершився спільним виконанням пісні «І в Вас, і в нас хай буде гаразд!». Всі розійшлись по домівках з масою позитивних вражень від давніх українських традицій.

... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: utchitel4 | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (0)

У Костопільському будинку школярів та юнацтва відбулася виставка-конкурс «Барвистий світ домашніх улюбленців», ініціаторами якої стали вихованці гуртків еколого-натуралістичного напрямку. На виставці тварин, що була організована у фойє закладу, були представлені собачки Арчі та Аліса, хом’ячки Дуся та Хомка, рибки, папуги, щур Снупі, шиншили Чорниш та Бембі. Господарі тварин, а саме – Валерія Семигута, Дмитро Фурманець, Карина Савич, Ольга Зинюк, Маргарита Євгеюк, Богдана Євгеюк, Аліна Потапчук із великим задоволенням розповіли про своїх улюбленців, їхні звички та вподобання. Оцінювала конкурс людина, яка не уявляє свого життя без тварин – директор приватного зоопарку Андрій Іванович Яремчук, який теж приніс з собою домашнього улюбленця - королівського удава. Кожен учасник виставки був нагороджений подякою, солодким подарунком та взяв участь у фотосесії з домашніми улюбленцями. Всі, хто побував на виставці того дня, отримали багато позити ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: utchitel4 | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (0)

Пам'ятний вечір, присвячений річниці Євромайдану та Героям Небесної сотні, відбувся 20 листопада 2015 року у Костопільському будинку школярів та юнацтва. Захід розпочався хореографічною композицією «Веселі, брате, часи настали…» у виконанні вихованців хореографічного ансамблю «Натхнення» (кер.І.Ясенчук), який символізував початок змін в Україні та вміння відстояти власну думку. Адже, це були основні вимоги Майдану. На вечорі-пам’яті були присутні педагоги та вихованці закладу, їх батьки, а також костопільчани, які побували у Києві «на барикадах» два роки тому – Дмитро Гаврилюк, Павло Домінікін, Олександр Білера, Ігор Мелейчук. Під час свого виступу Павло Домінікін поділився власними спогадами про доленосні події листопадових днів 2013 року та зауважив, що саме небайдужість звичайних людей, їх патріотизм та любов до рідного народу сколихнули всю Україну. Надзвичайно високий емоційний фон створювали: схвильоване ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

11 листопада відзначається Всесвітній день оригамі. Саме з цієї нагоди у Будинку школярів та юнацтва було проведено пізнавальну програму під назвою «Оригамі: мистецтво з цілого аркуша» та виставку робіт вихованців гуртка оригамі та паперопластики. Для учасників заходу було запропоновано 4 цікаві зупинки, на яких вихованці за допомогою яскравої презентації мали змогу дізнатися історію розвитку мистецтва оригамі , поскладати філософські вислови, подивитися відео про гурток оригамі Будинку школярів та юнацтва та взяти участь у майстер-класі у техніці «мокре оригамі». Діти провели час весело і корисно, дізнавшись багато нового про японське мистецтво – оригамі.

Людмила КАЛІШ, кульорганізатор БШЮ

Переглядів: 407 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

«Допоможемо солдатам!», «Повертайтесь додому живими!» — ці та інші лозунги чуємо щодня на роботі, на вулиці, у соцмережах. Люди збирають кошти, відправляють ліки, речі й листи в зону АТО, з радістю зустрічають своїх героїв, котрі повернулися зі Сходу. Костопільський будинок школярів та юнацтва теж не стоїть осторонь подій, які відбуваються у нашій державі. У закладі відбулась благодійна акція «Допоможи пораненому!», в рамках якої педагогічний колектив, вихованці та їх батьки надали матеріальну допомогу в сумі 1600 гривень на лікування нашому земляку, захиснику України - Юрію Корейку (1991 р.н) з села Майдан Костопільського району, який внаслідок перебування у зоні АТО отримав важкі поранення та переніс безліч операцій. Наразі хлопець перебуває у одній з лікарень м. Києва. За словами мами, Марії В’ячеславівни, Юрій не втрачає віри у перемогу. Бажаємо нашому захиснику швидкого одужання та як найшвидше повернутися додому. Дякуємо усім, хто долучився до цієї святої спра ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

27 жовтня 2015 року у приміщенні Костопільського будинку школярів та юнацтва відбувся благодійний захід «Подорож у Країну дитячих мрій та посмішок» для громадської організації «Спілка батьків дітей-інвалідів "Сонячний промінь". Програма свята була насиченою та цікавою. Казкові герої Пеппі та Смайлик, Клоуни Тяпа та Шляпа провели різноманітні конкурси, ігри, змагання із залученням не тільки дітей, а і їх батьків. Радість, безпосередність, захоплення – саме ці емоції у гостей викликали виступи вихованців вокальних та хореографічних колективів закладу (хореографічний ансамбль «Натхнення» (кер.І.Ясенчук), хореографічний ансамбль «Візерунок», кер.Н.Гаврилюк), фольклорний гурт «Ладовиця» (кер.О.Красун), а також зразкової циркової студії «Каскад» (кер. Л.Грицюк). Родзинкою благодійного заходу став майстер-клас по виготовленню декоративних птахів, який підготували керівники декоративно-прикладно ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. А ще він виховує, вчить культурі поведінки. Вже стало доброю традицією хореографічного ансамблю «Натхнення» Будинку школярів та юнацтва щороку поповнювати свій колектив новими вихованцями. Саме для них прекрасної теплої осінньої пори відбулася посвята «У танцюристи». Шанувальники прекрасного з нетерпінням чекали початку дійства. Протягом свята діти та їх батьки переглянули виступи танцюристів підготовчої та старшої груп хореографічного ансамблю «Натхнення». На майбутніх танцюристів чекала розважальна програма з клоунами Бімом та Бомо, які подарували шоу мильних бульбашок. Діти мали змогу пограти з ними в цікаві хореографічні конкурси, ігри. Не залишилися поза увагою і самі батьки вихованців, які теж брали активну участь у танцювальні грі «Чуча-чача». Найурочистішим моментом свята було складання юними танцюристами об ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: utchitel4 | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »