Головна » 2018 » Березень » 12 » Зимові гостини
15:50
Зимові гостини

             Останні зимові дні радували нас сонячною та, по–весняному, теплою погодою. В один із таких днів, святкували день зимового іменинника хороші та веселі діти з громадської організації «Сонячний промінь». Як і до всіх іменинників, на свято, завітали гості - вихованці Костопільського будинку школярів та юнацтва: театру пісні « Співограй» (кер. Софія Варман), а також вихованці гуртка «Юний гітарист» (кер. Олександр Головчак). Гості радували винуватців свята особливими подарунками – піснями: «Козачки», «Білі троянди», «Я піду в далекі гори».

         Головною гостею дійства стала справжня Королева із країни Задзеркалля. Усі разом створили власний оркестр, навчилися вишивати ложкою, а ще малювали неперевершені портрети. Ну і як же без танців, співів і цілого моря посмішок. Як завжди, святкування закінчилося врученням подарунків та солодким частуванням.

            Ці прекрасні, особливі діти надзвичайно відкриті, добрі та щирі, вони вивчають іноземні мови, пишуть вірші, готують смачні страви, танцюють та співають на сцені і мріють стати художниками, пожежниками, кухарями, лікарями та вчителями.

Працюючи з ними, отримуєш задоволення, адже ця малеча надзвичайно рада бачити всіх, хто приходить з добрими намірами та відкритим серцем.

         Ми звикли називати таких дітей «особливими», лише через те, що вони відрізняються від нас своїм фізичним чи психічним станом. Та насправді, вони «особливі» лише тому, що потребують більше нашої любові, турботи, уваги, доброти та розуміння.

Переглядів: 594 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar