Головна » 2018 » Березень » 5 » Тиждень молодого педагога у Костопільському БШЮ
14:28
Тиждень молодого педагога у Костопільському БШЮ

   Багато в чому успіх і результативність педагогічної діяльності залежить від готовності педагога до самоосвіти та самовдосконалення, бажання засвоювати як педагогічний досвід, так й інновації. Молодий спеціаліст стає хорошим керівником творчого об'єднання завдяки наполегливості, постійному творчому пошуку, безперервному удосконаленню своїх знань і майстерності. Допомогти педагогу-початківцю в професійному становленні, вдосконаленні фахової освіти, у підвищенні рівня педагогічної компетенції у Костопільському будинку школярів та юнацтва покликана творча лабораторія «Сходинки до майстерності».

   З приходом весни завершився традиційний тиждень молодого педагога, який був наповнений комплексом освітніх заходів щодо удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду та спрямованих на розвиток творчості гуртківців, поглиблення й поширення їх знань.
Зорієнтувати молодого педагога в навчально-виховному процесі, надати практичну допомогу в оволодінні формами і методами сприяли навчальне заняття під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Михальської О.Я.; тестування та анкетування молодих педагогів, організоване та проведене методистом Лапюк О.В., із вивчених тем у творчій лабораторії; тестування «Взаємини особистості в колективі», проведене практичним психологом Тивонюк О.М. Із новими формами роботи з гуртківцями ознайомили молоді спеціалісти: Тивонюк О.М. та Головчак О.В., які провели інтегроване заняття на базі ГО «Сонячний промінь» де презентували цікаву ігрову програму для особливих діток у формі Дня іменинника. Варман С.А. презентувала гурткове заняття у молодшій віковій групі театру пісні «Співограй», під час якого гуртківці мали змогу виконувати роль вчителя. Майстер-клас для педагогів закладу, який був проведений Кірноз З.А. допоміг присутнім зануритись у чарівну атмосферу квіткової творчості з фоамірану. Керівник гуртка «Народні ремесла» - Бабак В.М. підійшла до роботи досить творчо і провела відкрите заняття спільно з батьками і дітками, де всі присутні могли засвоїти техніку вишивки стрічками. Паньковець В.В. з вихованцями ансамблю сучасного танцю «Посмішка» провела цікаве ігрове заняття. Педагог Галушко Р.В. на занятті гуртка паперопластики ознайомила вихованців з квітковим гороскопом і кожен зміг виготовити свою зодіакальну паперову квітку у техніці – квілінг. Керівник гуртка "Перукарська справа", Звіздецька Н.М. продемонструвала вихованцям техніку виконання короткої жіночої стрижки.
   Тиждень завершився засіданням круглого столу «Психолого-педагогічний семінар», де за участю досвідчених педагогів й адміністрації було розглянуто актуальні питання адаптації молодих педагогів у трудовому колективі та їх професійного росту. Усі заплановані заходи продемонстрували результативність роботи молодих педагогів та довели ефективність діяльності методичного центру у закладі.

Категорія: Новини | Переглядів: 389 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar