Головна » 2018 » Січень » 30 » "Сонячна квіточка"
16:49
"Сонячна квіточка"

     Січень радує нас снігом та морозом. І в один із таких чудових днів, 25 січня, ми знову завітали у гості до добрих, веселих та щирих діток, які займаються у гуртку «Промінь надії», що вже другий рік функціонує на базі ГО «Сонячний промінь». Але не просто з печивом та цукерками. Це чарівне заняття розпочалося веселою колядкою та цікавими розповідями дітей про різдвяні свята.
     Дітки, які займаються у «Промені надії», дуже творчі; вони вміють малювати, ліпити, шити, в’язати, а після цього заняття ще й робити чудові брошки з паперу. Вже стало доброю традицією проведення цікавих майстер – класів від керівників гуртків Костопільського Будинку школярів та юнацтва. Так і цього разу, керівник гуртка «Паперопластика» Руслана Віталіївна Галушко, навчила дітей створювати брошку «Сонячна квіточка» із звичайного кольорового паперу. Під час заняття панувала приємна, добродушна атмосфера. А по завершенні роботи всіх чекало солодке чаювання.
     Дякуємо Руслані Віталіївні, а також всім діткам та керівникам гуртків Костопільського Будинку школярів та юнацтва за те, що постійно долучаються до хорошої та дуже потрібної справи – допомагають тим, хто не завжди може впоратися сам.

Переглядів: 281 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar