Головна » 2017 » Жовтень » 25 » «Рівнегаз» нагородив переможців конкурсу "Безпечна Україна"
12:36
«Рівнегаз» нагородив переможців конкурсу "Безпечна Україна"

   ПАТ «Рівнегаз» до Дня захисника України організовував Конкурс дитячого малюнка «Безпечна Україна» серед учнів загальноосвітніх шкіл Рівненщини. Захід був присвячений мужності та героїзму українських бійців-захисників, які стоять на сторожі безпеки та захисту цілісності України.

   Вихованці  Костопільського БШЮ, а саме студії образотворчого мистецтва «Розмай» (кер. Максим Снітко) Лакус Катерина, Христюк Емма, Алексійчук Алла, Лущик Софія, гуртків «Декоративний розпис», «Арт-майстерня» (кер. Оксана Лис) Жданюк Анастасія, Гороть Павло, Стєшина Софія, Дем’янчук Каміла, Овдійчук Тетяна, Дробко Альона, гуртка «Об’ємна тканепластика» (кер. Зоряна Кірноз) Холод Ольга також активно долучилися до важливого й цікавого конкурсу підготувавши 11 малюнків.

   Діти мали нагоду не лише показати таланти, а й відобразити в роботах своє бачення та ставлення до захисників держави, які, перебуваючи в зоні антитерористичної операції, ціною власного життя боронять спокій та безпеку нашої країни.

   З поміж 25 відібраних робіт за результатами онлайн-голосування перемогу здобула Тетяна Овдійчук, яка була нагороджена грамотою та грошовим подарунком у розмірі 1.500 грн.

    Христюк Емма, Гороть Павло, Стєшина Софія також отримали грамоти та грошові винагороди у розмірі 200 грн.

   Після завершення церемонії нагородження діти мали змогу дати інтерв’ю журналістам Рівненського телебачення «РТБ».

   Роботи вихованців разом із благодійною допомогою від ПАТ «Рівнегаз», будуть передані бійцям на схід України, у зону АТО.

   Вітаємо переможців та їх керівників! Бажаємо нових перемог!

        

Переглядів: 452 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar