Головна » 2017 » Грудень » 27 » Призери Всеукраїнських конкурсів отримали свої винагороди
12:17
Призери Всеукраїнських конкурсів отримали свої винагороди

      26 грудня 2017 року, на базі комунального закладу "Школа-інтернат II-III ст. "Рівненський обласний ліцей" Рівненської обласної ради на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 12 грудня 2017 року №748 відбулося вручення іменних сертифікатів на отримання обласних премій призерам всеукраїнських конкурсів.

      Район представили 44 вихованці, які здобули перемоги у конкурсах художньо-естетичного, еколого-натуралістичного та науково-технічного напряму. Найчисельнішими з-поміж призерів є вихованці Будинку школярів та юнацтва, зокрема учасники хореографічних ансамблів «Натхнення» (керівник Ясенчук І.М.) та «Феєрія» (керівник Скороход М.П.).

      До участі у заході запрошено голову Рівненської обласної державної адміністрації Муляренка Олексія Віталійовича, голову Рівненської обласної ради Драганчука Миколу Миколайовича та Таргонського Григорія Миколайовича – начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

       За перемоги у конкурсах його учасники отримали грошові винагороди та вкотре впевнились, що сумлінна праця та інтелектуальний потенціал мають свою виногороду.

 

Переглядів: 328 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar