Головна » 2018 » Лютий » 2 » Незвична акція «Free Hugs» охопила десятки костопільчан!
14:00
Незвична акція «Free Hugs» охопила десятки костопільчан!

     Чи часто ви обіймаєте людей? А вас часто хтось обіймає? А як би ви почувались, якщо б вас обійняла незнайома людина?

     21 січня увесь світ відзначав незвичне і дуже добре свято – Міжнародний день обіймів (International Hug Day), який заснований у США з 1986 року. Згідно з традицією свята, обіймати в цей день можна усіх, у тому числі незнайомих.

     Продовжуючи гарну традицію, вихованці євроклубу «Глобус» Костопільського БШЮ, взявши з собою плакати з написами: "Free Hugs", "Обійму безкоштовно!", "Обійми мене!" провели для жителів нашого міста незвичну і позитивну акцію.

     Цікаво було спостерігати за реакцією костопільчан. Хтось охоче йшов на контакт, хтось сам проявляв ініціативу, хтось ігнорував або ж просто відмовлявся від запропонованих обіймів. Обіймали дітей, однолітків, дорослих, людей похилого віку.

     Приємно було, коли на твої обійми відповідали посмішкою і гарним настроєм, коли не тільки сильні і здорові люди, а й старенькі бабусі і дідусі починали посміхатись, від щирого серця дякували за увагу і обійми.

     Євроклубівці залишились задоволені. Вони зігрівали інших і себе як фізично, так і духовно. Сподіваємось, попереду на костопільчан чекатиме іще багато цікавих, добрих акцій!

Переглядів: 238 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar