Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Лідери району зустрілися з представниками влади області
15:48
Лідери району зустрілися з представниками влади області

     27 жовтня 2017 року відбулося засідання обласної школи  управлінської майстерності для лідерів та координаторів органів учнівського самоврядування, у якому взяли участь члени районної асоціації дітей-лідерів Костопільщини «Ровесник»: Анастасія Близнюк, учениця 11 класу загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів № 6, Кривчук Анастасія, учениця 11 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, Євгеюк Софія, учениця 8 класу  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 та координатор роботи органів учнівського самоврядування Ольга Михальська, заступник  директора з навчально-виховного роботи Будинку школярів та юнацтва.

     Програма  проведення засідання була насиченою та різноманітною. Учасники засідання мали можливість зустрітися з першим заступником обласної ради Олександром Корнійчуком, заступником голови ОДА Ігорем Тимошенко та начальником управління освіти і науки обласної державної адміністрації  Григорієм Таргонським. 

     У ході проведення зустрічі, яка проходила у формі вільного мікрофону, лідери цікавилися як раціонально поєднувати роботу та дозвілля, яким потенціалом та здібностями повинна володіти успішна людина.

   В свою чергу Олександр Корнійчук запросив шкільних лідерів на день самоврядування в адміністративні кабінети та сесійну залу обласної ради. Така пропозиція неабияк зацікавила старшокласників, адже на власні очі можна було побачити роботу обласних управлінців та депутатів. Наприкінці зустрічі головний освітянин області Григорій Таргонський наголосив на тому, що готовий і надалі співпрацювати з органами учнівського самоврядування та підтримувати будь-які молодіжні починання.

     Програмою було передбачено проведення тренінгових занять для лідерів учнівського самоврядування з тем: «Демократична школа», «Я і моя самоідентичність», а для координаторів - «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього середовища».

     Обмін досвідом діяльності районних (міських) осередків щодо реалізації проектів, реалізованих у 2017 році відбувся у ході проведення засідання обласної ради старшокласників Рівненщини «Імпульс».

     З гарними враженнями спільним фото закінчилося засідання у Рівному. Юні лідери  костопільщини повернулись додому з масою позитивних емоцій та великим бажанням розвивати учнівське самоврядування у тісній співпраці з дорослими управлінцями.

​​​​​​

Переглядів: 281 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar