Головна » 2017 » Листопад » 16 » Лідери району обговорювали свої плани на майбутнє
17:10
Лідери району обговорювали свої плани на майбутнє

     15 листопада 2017 року  відбулося засідання районної асоціації дітей-лідерів Костопільщини «Ровесник», у якому взяли участь 38 лідерів із загальноосвітніх закладів району. Модератором засідання стала координатор роботи  асоціації Михальська О.Я., заступник директора Будинку школярів та юнацтва.

     У ході проведення засідання діти-лідери підбили підсумки роботи за цей рік та розробили план дій на майбутнє у напрямках екології, спорту, краєзнавства, культури, та дозвілля. Спільними зусиллями членів комісій були прийняті рішення про реалізацію проектів «Мій вклад у справу миру», «Видатні земляки рідного краю», «Здором бути здорово», «тепло наших сердець», «Моя школа-зелений сад». Звіти про хід їх виконання  будуть заслухані на черговому  засідання асоціації, яке відбудеться у січні 2018 року.

     Розвинути свої лідерські якості та організаторські вміння  діти-лідери мали змогу   у ході проведення практикуму з теми «Роль членів органу учнівського самоврядування в організації масових заходів. Алгоритм іх проведення».  Мікродослідження, елементи тренінгових вправ, інтерактивні вправи, інформаційні повідомлення – це далеко не весь перелік різних форм роботи до яких були залучені лідери під практичного заняття.  У ході засідання взяла участь Головач А.В., методист районного методичного кабінету та Тивонюк О.М., практичний психолог Будинку школярів та юнацтва.

     З гарним настроєм,  плідними напрацюваннями на майбутнє та обміном досвіду завершилося чергове засідання асоціації.

 

Переглядів: 301 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar