Головна » 2018 » Березень » 12 » І знову наші вихованці стали призерами Всеукраїнського конкурсу
17:15
І знову наші вихованці стали призерами Всеукраїнського конкурсу

     Х Всеукраїнський вокально-хореографічний фестиваль "Твій шанс", зібрав на сцені Луцького палацу культури півтори тисячі талановитих вокалістів та танцюристів з усієї України. Усі учасники продемонстрували неабиякий професіоналізм та впевненість на сцені. Не виключенням були вихованці Костопільського будинку школярів та юнацтва.

     Завдяки високому рівню творчого потенціалу вокалісти закладу вибороли І місце у ІІІ віковій категорії (тріо у складі Михальської Віри, Кожушок Анастасії та Сидорчук Надії) та ІІІ місце у І віковій категорії ( Генова Єва). Переможців-вокалістів підготувала керівник театру пісні «Співограй» Софія Варман.

     Сузір’я нагород зібрали вихованці Зразкового колективу циркової студії «Каскад» (керівник Л.Грицюк), виборовши І місце з акробатичною композицією «Пазли». ІІ місця поділили між собою вихованці студії із акробатичною композицією «Магія цирку», Наулік Валерія, виконавши акробатичний етюд, Полюхович Олександра, продемонструвавши еквілібр на тростинах («Фінська полька»), дуєт у складі Ілони Кочакової та Вікторії Драпчинської із номером «Хула-хупи на палочці».

Категорія: Новини | Переглядів: 587 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar