Головна » 2018 » Березень » 2 » Дві перемоги юної журналістки!
17:58
Дві перемоги юної журналістки!

     Бажання виразити себе, свої думки, дуже часто відчувають ті діти, які не полюбляють публічних виступів, які інколи навіть бояться виступати на уроках, і тишком-нишком, по далі від очей друзів, учителів, батьків, пишуть вірші, складають оповідання, або просто ведуть блоги чи описують те, що бачать. Вони, можливо, ніколи так і не піднімуться на сцену, аби продекламувати свої творіння, і саме тут у нагоді стає гурток «Основи журналістики» Костопільського будинку школярів та юнацтва. Це місце, де кожен може мати безліч читачів не виходячи з гурткової кімнати.

     Саме тому і створений гурток для юних журналістів. Це місце, де всі охочі навчаться розрізняти журналістські жанри, види журналістики, вчаться правильно висловлювати свої думки, вміти у буденному побачити надзвичайне, з загального виокремити родзинку. Окрім цього, під час занять діти вчаться висловлювати свою думку з різних питань не залежно від того наскільки вона подобається вчителеві чи іншим. Це – свобода слова.

     Результатом нашої роботи є активна участь гуртківців та перемоги у різножанрових конкурсах. Нещодавно вихованка гуртка – Софія Лапюк виборола І місце у Всеукраїнському конкурсі юних журналістів «Проба пера - 2018», також Софійка стала призером ІІ етапу Всеукраїнського заочного тематичного конкурсу «День рослин - 2017» у категорії поетичний твір «Флора, яку я люблю». Тож вітаємо Костопільську журналістку з перемогами та бажаємо подальших творчих успіхів.

Категорія: Новини | Переглядів: 268 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar