Головна » 2017 » Жовтень » 25 » "День європейських мов"
12:30
"День європейських мов"

   Стандартом для сучасного європейця вважається володіння, як мінімум, двома іноземними мовами. Мода на володіння різними мовами не проходить ніколи. Особливо важливо поширювати її серед молоді, адже саме вона є рушійною силою суспільства.

   З цією метою вихованці євроклубу "Глобус" (кер. Ірина Марач) Костопільського БШЮ організували і провели свято мовного різноманіття "ДЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКИХ МОВ", яке відбулося у кав'ярні "Good Mood".

   На захід були запрошені вихованці євроклубу «Пілігрім" (НВК "Костопільська загальноосвітня школа І ступеня ім.Т.Г.Шевченка", кер. О.Миронець), а також молодь нашого міста.

   Під час свята присутні змогли дізнатись щось нове про європейські мови, взявши участь у креативній акції "Привіт, Європо!", прослухати міні-уроки з польської та французької мов, а також долучитись до проведення музичного, інтерактивного та екологічного WORKSHOPS, перевірити свої знання з англійської мови і, звісно, почастуватись солодощами.

   Музичну атмосферу створювали: Олександра Чумаченко, вихованка фольклорного гурту "Ладовиця" (кер. Оксана Красун), Анастасія Таргоній, вихованка вокального ансамблю "Кольорові сни" (кер. Ірина Салівончик), а також керівник гуртка "Юний гітарист" Олександр Головчак, який подарував учасникам чарівні мелодії на акордеоні.

   Кожен, хто був присутній того дня, отримав масу задоволення, нові знайомства, спробував подолати мовний бар'єр, а також отримав буклет «10 порад як ефективно вивчати мови».

   За гарну організацію свята євроклубівці отримали оригінальні листівки з привітаннями на різних мовах світу, які власноруч виготовили вихованці гуртка «Об’ємна тканепластика» (кер. Зоряна Кірноз).

   Євроклуб "Глобус" щиро дякує Дмитру Радзевичу за теплий прийом, а всім присутнім за активну участь у проведенні свята.

Переглядів: 349 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar