Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Чудернацькі перегони хом’яків
10:13
Чудернацькі перегони хом’яків

     На гуртку "Друзі природи" (керівник - Жанна Савич) був проведений цікавий захід під назвою "Чудернацькі перегони хом’яків". Ініціатором якого стала завідувач відділу Ірина Марач. Таке дійство у стінах закладу проводилось вперше.

    Сім пухнастих гризунів, а саме: Сємічка, Пічєнька, Бистрик, Перлинка, Бусінка, Хомка та Кроха боролися за звання найшвидшого та найактивнішого.

     Перегони проходили у два етапи - перший інформаційний, другий розважальний.

     На першому етапі вихованці взяли участь у вікторині, музичній грі та переглянули відеоролик "Ми хом’яки і ми хом’ячим". На другому етапі розпочалися справжні чудернацькі перегони у лабіринтах та у кульках.

     Що цікаво, маленькі хом’ячки з незвички губились на своїх дистанціях, зупинялися і обнюхували краї бігової доріжки. Тому господарям часто доводилося підганяти своїх улюбленців (торкатись до них заборонялось) іншими методами - дули на них ззаду і вистукували по столі. 

     За результатами у лабіринті перемогу здобула - Перлинка, а у перегонах в кульках - Сємічка. 

     Фінальним акордом заходу став майстер-клас по виготовленню хом’яка з паперу, який люб’язно провела Жанна Володимирівна. Кожному учаснику було вручено подяку за участь і солодкий подарунок з логотипом свята.

     Судячи з усього, у нас все вийшло. Вихованці були у захваті. Це було нереально смішно - перегони хом’ячків забавні вже самі по собі.

     Ми ще раз показали дітям, що у Будинку школярів можна проводити час значно цікавіше, чим гуляти на вулиці або ж безцільно просиджувати за комп’ютером.

       

  

      

       

Переглядів: 307 | Додав: utchitel4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar